Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Zwembadpomp Poolmax TP 75 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 75 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 75 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 75 Ubbink

Zwembadpomp Poolmax TP 75 Ubbink

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Ubbink| Barcode: 3700151443974

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Connect
Connect Discount
Uiterlijk 3 mei in huis € 178.88 Bekijk »
Online L
Online Lupum
Uiterlijk 3 mei in huis € 187.95 Bekijk »
MajaKoi
MajaKoi
Uiterlijk 5 mei in huis € 189.00 Bekijk »
Gereedsc
Gereedschapcentrum.nl
Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis € 189.69 Bekijk »
vidaXL.n
vidaXL.nl
Uiterlijk 3 mei in huis € 194.39 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

UBBINK POOLMAX ZWEMBADPOMP MET 560 WATT VERMOGEN
De Ubbink Poolmax TP 75 is een stevige zwembadpomp voor het verpompen van zwembadwater. Zwembadwater moet namelijk opgepompt worden voor reiniging of volledige verversing. De zwembadpomp plaatst u tussen het zwembad en het zandfilter. De pomp zuigt water uit het zwembad op en pompt het door naar de tank van het zandfilter, waar het water ontdaan wordt van vuildeeltjes. Voor die tijd heeft de skimmer of zwembadput van het zwembad het grootste vuil - bijvoorbeeld blaadjes - al tegengehouden. Ook voor het in zijn geheel leegpompen van het zwembad is deze Ubbink zwembadpomp geschikt. Het leegpompen van het zwembad is een klus die om de drie à vier jaar gedaan moet worden. Deze pomp heeft een vermogen van 560 watt.

VERPOMPT 14400 LITER PER UUR
De doorstroomcapaciteit van de Ubbink Poolmax TP 75 Zwembadpomp is 14400 liter per uur. De maximale werkdruk is 2,5 bar. De maximale opvoerhoogte bedraagt 10,5 meter. De pomp kan water aan met een maximumtemperatuur van 50 graden Celsius. Een stekker met aardlekschakelaar en een extra kabel worden meegeleverd. De extra kabel is bijvoorbeeld te gebruiken voor een schakelklok. Ook is de levering inclusief vier slangkoppelingen: twee met 38 millimeter doorsnede en twee met 50 millimeter doorsnede. De standaard aansluiting voor de aan- en afvoer is bij deze pomp anderhalve inch.

ZWEMBADPOMP VOOR DROOGOPSTELLING
Deze zelfaanzuigende Ubbink pomp is bedoeld voor droogopstelling. Dit betekent dat de pomp nooit in het water geplaatst mag worden. De pomp is uitgerust met automatische thermische bescherming. Het algehele beschermingstype is IPX5. De garantieperiode is bij de Ubbink Poolmax TP 75 zwembadpomp twee jaar.

Eigenschappen

Werkt op netstroom Ja
Geschikt voor onderwater Nee
Met venturisysteem Nee
Pomp capaciteit 14400 liter per uur
Doorstroomcapaciteit 14 m3 per uur
Geschikt voor aantal liters 0 liter
Vermogen 560 W.
Artikelnummer 403761

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews