Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Zwembadpomp Poolmax TP 50 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 50 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 50 Ubbink Zwembadpomp Poolmax TP 50 Ubbink

Zwembadpomp Poolmax TP 50 Ubbink

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Ubbink| Barcode: 3700151442977

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Connect
Connect Discount
Uiterlijk 2 mei in huis € 148.49 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

KRACHTIGE UBBINK POOLMAX ZWEMBADPOMP
De Ubbink Poolmax TP 50 is een stevige zwembadpomp voor het verpompen van zwembadwater. Zwembadwater moet namelijk opgepompt worden voor reiniging of volledige verversing. De zwembadpomp stelt u op tussen het zwembad en het zandfilter. De pomp zuigt water uit het zwembad op en pompt het door naar de tank van het zandfilter, waar het water gereinigd wordt. Voor die tijd heeft de skimmer of zwembadput van het zwembad het grootste vuil, zoals blaadjes, al tegengehouden. Ook voor het in zijn geheel leegpompen van het zwembad is deze Ubbink zwembadpomp geschikt. Zwembadwater moet eens in de drie à vier jaar gedaan worden.

370 WATT VERMOGEN
Deze zwembadpomp beschikt over een vermogen van 370 watt. De maximale werkdruk is 2,5 bar. De doorstroomcapaciteit van de Ubbink Poolmax TP 50 Zwembadpomp is 12000 liter per uur. De maximale opvoerhoogte bedraagt 11 meter. De maximale watertemperatuur die de pomp aankan is 50 graden Celsius. Meegeleverd worden een stekker met aardlekschakelaar en een extra kabel, bijvoorbeeld voor het gebruik van een schakelklok. Ook is de levering inclusief vier slangkoppelingen: 2 x 38 millimeter diameter en 2 x 50 millimeter diameter. De standaard aansluiting voor de toevoer en afvoer is bij deze pomp anderhalve inch.

ZWEMBADPOMP VOOR DROOGOPSTELLING
Deze zelfaanzuigende Ubbink pomp is bedoeld voor droogopstelling. Dit houdt in dat de pomp nooit in het water geplaatst mag worden. De pomp is uitgerust met automatische thermische bescherming. De beschermingsnorm is IPX5. Op de Ubbink Poolmax TP 50 zwembadpomp zit twee jaar garantie.

Eigenschappen

Werkt op netstroom Ja
Geschikt voor onderwater Nee
Doorstroomcapaciteit 12 m3 per uur
Vermogen 370 W.
Artikelnummer 403760

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews