Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Zwembad zout Zwembad zout

Zwembad zout

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: ACTi| Barcode: 3661145508171

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Zwembad zout

Zout voor zwembad zout electrolyse
Verpakt per zak a 25 kg

Welk type zout te gebruiken bij een zout-elektrolyse chlorinator?
Met de groeiende populariteit van zout-elektrolyse chlorinatoren op de internationale markt is het belangrijk om even stil te staan bij de keuze van de herkomst van uw zout bij de eerste opstart en bij het aanvullen van zwembadwater.

Aangeraden wordt om altijd volledig opgelost korrelig consumentenzout zonder jodium te gebruiken, ofwel waterverzachtende zoutbolletjes.

Gebruik nooit steenzout of "gelige" zouten, deze bevatten regelmatig gele potas (Sodium Ferrocycanide) om klontering te voorkomen. Dit kan het zwembad verkleuren en het water ondoorzichtig maken. Bovendien hebben deze zouten een hoger mineraal gehalte. Dit kan de elektrische onderdelen van de chlorinator beschadigen en de levensduur van zoutcellen verkorten.
Volg altijd nauwkeurig de installatie- en gebruiksinstructies op van uw zout-elektrolyse chlorinator om u te verzekeren van een goede start en gebruik

I.v.m. het gewicht, hanteren wij een kleine toeslag voor verzendkosten.Grotere hoeveelheden zout, in overleg ook mogelijk.


Eigenschappen

Merk Acti
Keurmerk CE
Type zwembadreinigingsmiddel Overige middelen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews