Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Sugar Valley Hidrolife Sal22 voor privé zwembaden tot 110m³ Sugar Valley Hidrolife Sal22 voor privé zwembaden tot 110m³ Sugar Valley Hidrolife Sal22 voor privé zwembaden tot 110m³ Sugar Valley Hidrolife Sal22 voor privé zwembaden tot 110m³

Sugar Valley Hidrolife Sal22 voor privé zwembaden tot 110m³

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Sugar Valley| Barcode: 8717605089546

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het HIDROLIFE systeem draagt bij aan een nieuw concept voor de waterbehandeling van uw zwembad. Het verbetert de waterkwaliteit zonder het gebruik van chemische producten en het maakt het onderhoud een stuk eenvoudiger. Zout electrolyse: In licht gezouten water (tussen de 2 en 30gr NaCl/liter) wordt automatisch ter plekke natrium hypochloriet gemaakt voor waterdesinfectie. Het toevoegen van chloor wordt hierdoor voor 100% overbodig, schadelijke cloramines worden verwijdert en het verkregen water heeft geen onaangename smaak of geur. Zoutelectrolyse systemen maken chloor van gewoon keukenzout dat in het water is opgelost. Het benodigde zout wordt aan het zwembad toegevoegd in een concentratie van 4-6 g/l (5-6 keer minder dan zeewater). Waterbehandeling door electrolyse is een gesloten systeem waarbij geen zout verloren gaat. Het geproduceerde chloor vernietigt organische stoffen en bacteriën waarna het weer in zout wordt omgezet. Dit verklaart dat de zoutconcentratie constant blijft. Alleen door het spoelen van het filter gaat er water met zout verloren waardoor er periodiek wat zout moet worden aangevuld. De volgende electrochemische reacties vinden plaats bij de electrolyse cel: 2NaCl +2 H2O = 2NaOH + H2 + Cl2 Cl2 + H2O = HOCl + HCl (zout + water = soda + waterstof + chloor) (chloor + water = hypochloorzuur + zoutzuur). 2HOCl = 2HCl + O2 NaOH + HCl = NaCl + H2O (hypochloorzuur = zoutzuur + zuurstof) (Soda + zoutzuur = zout + water). Cl2 + H2O = HOCl + HCl (chloor + water = hypochloorzuur + zoutzuur). NaOH + HCl = NaCl + H2O (Soda + zoutzuur = zout + water). Chloor gemaakt door electrolyse is niet schadelijk voor de gezondheid van de zwemmers. Het irriteert de ogen en huid niet, bleekt geen kleding en vermijd het gebruik en de opslag van chemische producten. Geschikt voor personen met chloorallergie. Optioneel zijn er mogelijkheden om de pH-waarde en redoxwaarde van het water te meten en te sturen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een doseerpomp aan te sluiten om bijvoorbeeld de pH waarde direct bij te sturen voor optimaal gebruiksgemak.

Eigenschappen

Werkt op netstroom Ja
Geschikt voor onderwater Nee
Met pomp Nee
Geschikt voor aantal liters 110 liter
Geschikt voor max. inhoud vijver 110000 liter

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews