Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Professionele vuilzuiger voor standaard hoge drukreinigers Professionele vuilzuiger voor standaard hoge drukreinigers Professionele vuilzuiger voor standaard hoge drukreinigers Professionele vuilzuiger voor standaard hoge drukreinigers

Professionele vuilzuiger voor standaard hoge drukreinigers

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: aquaforte| Barcode: 8717605070827

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Aqua-Vij
Aqua-Vijvershop Limburg
1 - 2 weken € 306.24 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Een geweldige uitvinding die van elke hogedrukreiniger een professionele vuilzuiger maakt! De werking is eenvoudig: dankzij een speciale nozzel in de vuilzuiger wordt er onderdruk gegenereerd waardoor slib en ander vuil van de bodem worden weggezogen terwijl substraat, lava, kiezels, planten etc. blijven liggen! Voorzien van een borstel om algen te kunnen verwijderen. Heeft een standaard klikaansluiting voor telescoopstelen. Slangaansluiting 40mm. Groot voordeel t.o.v. vuilzuigsystemen met ingebouwde pomp is dat deze vuilzuiger probleemloos keer op keer boven het wateroppervlak kan worden gehouden zonder dat dit de zuigstroom verstoort. Vanwege de hoge druk wordt geadviseerd om een zware kwaliteit zuig/persslang als afvoerslang te gebruiken zoals de hieronder vermelde types. Aansluiting voor hogedruk slang is standaard M22 bu.dr.

Eigenschappen

Merk aquaforte
Artikelnummer RD476

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews