Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Pool blaster Aqua Broom Ultra Pool blaster Aqua Broom Ultra

Pool blaster Aqua Broom Ultra

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Pool Blaster| Barcode: 4019305489874

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Pool blaster Aqua Broom Ultra
De laatste jaren zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest op het gebied van zwembaden en spa's. Zwembaden en spa's worden steeds goedkoper en gebruiksvriendelijker. Helaas is dat niet het geval geweest voor wat betreft de middelen om ze schoon te houden.

Nu is er echter de Pool Blaster Aqua Broom Ultra. De Aquabroom is een reiniger voor spa's en zwembaden die werkt op een paar batterijen. Het apparaat is al jaren een succes in landen als Amerika en Frankrijk maar krijgt nu ook bij ons voet aan de grond.


Interne filterzak
Gemakkelijk in gebruik
Krachtige zuigkracht
Geschikt voor opzetzwembaden en spa's
Looptijd van 3 uur
Eventueel geleverd met handige steel (Aqua Broom Ultra)

De mogelijkheden om deze zwembaden en spaâs schoon te houden zijn erg in gebreke gebleven. Het schoonmaken van een klein bad of spa met een stofzuiger aangesloten op een tuinslang is weinig effectief en tijdrovend, terwijl er tegelijkertijd koud water aan het kleine badje wordt toegevoegd! Op dezelfde manier vragen de groep van betrekkelijk goedkope stofzuigerstokken voor spa en zwembaden veel inspanning en dat in het midden van de zomer met daarbij een extra belasting van het zwembad filtersysteem (indien aanwezig). Terwijl deze hulpmiddelen effectief kunnen zijn om groter vuil te vangen, worden zanden ander fijn vuil in de regel achtergelaten, zodat het water vervuild blijft.

Wat is de Pool blaster Aqua Broom Ultra?
Met de Aqua Broom Ultra is het bad schoon in een fractie van de tijd. De Aquabroom is een van de meest betaalbare zwembad- en spa-reinigers op batterijen, ooit gemaakt.

Pool blaster Aqua Broom, (het zelfde als de Pool Blaster Aqua Broom Ultra , alleen nu zonder steel.)

Eigenschappen

Merk Pool Blaster
Type zwembadreinigingsmiddel Overige middelen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews