Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Pentair Intellicom tbv Intelliflo Pentair Intellicom tbv Intelliflo

Pentair Intellicom tbv Intelliflo

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Pentair| Barcode: 8717605077680

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De IntelliFlo is een innovatieve doorbraak vol met nieuwe techniek om de energiekosten drastisch te verminderen en verder nog vele voordelen heeft te bieden. Er zijn twee belangrijke technische innovaties die voor de sensationele energiebesparingen zorgen:
1: Een exclusieve permanente magneet motor (zoals in hybride auto’s) in plaats van een traditionele inductie motor. Permanente magneet motoren zijn fundamenteel zuiniger met energie en zorgen dus al voor een “standaard” energie besparing van 30%. Een IntelliFlo is bijvoorbeeld ook zuiniger dan een Whisperflo met een “losse” frequentieregelaar.
2: Variabele snelheden met digitale bediening en exclusieve software die ervoor zorgen dat u uw eigen pompsnelheden kunt bepalen voor specifieke toepassingen - filteren, verwarmen, spoelen, spa jets, watervallen, etc. Voor vrijwel alle toepassingen zal de optimale snelheid lager zijn dan de standaard, niet te veranderen, snelheid van “gewone” pompen. Een lagere snelheid gebruiken maakt gebruik van een fundamentele pompwet: langzamer is efficiënter. Wanneer pompsnelheden met de helft worden verminderd is het energieverbruik slechts 1/8e van hetgeen wat daarvoor werd verbruikt. Het resultaat van de energiebesparingen kan oplopen tot 90% in vergelijking met single-speed, two-speed en multi-speed pompen.

De meest stille pomp ter wereld: Dankzij zijn permanente magneet motor en het TEFC ontwerp (Totally Enclosed Fan Cooled) is deze IntelliFlo ook de meest stille pomp die ooit gebouwd is. Bij typische snelheden is hij haast niet te horen.

Langere levensduur - de permanente magneet motor produceert veel minder warmte en vibraties dan traditionele inductie motoren. Dit zorgt niet alleen voor minder slijtage op pomponderdelen maar is ook beter voor andere apparatuur. Daarbij beschermt de interne beveiliging tegen de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdige pompuitval - oververhitting, bevriezing en onregelmatige voltages.

Flexibiliteit - Wanneer uw installaties veranderen kan de IntelliFlo daarin meegaan: u kunt apparaten en toepassingen toevoegen of veranderen zonder de pompprestaties of effectiviteit te verminderen. Een zonnepaneelsysteem of waterpartij toevoegen of van filter veranderen? Met één druk op de knop heeft u de nieuwe optimale snelheid ingesteld om met de laagste energiekosten te werken.

Unieke eigenschappen om uw waterpartijen te beheren: U wilt de hoogte van sproeiers of fonteinen opvoeren? U wilt meer stroming in watervallen? Met één druk op de knop heeft u de gewenste pompsnelheid.

Zuig/persaansluiting 2” (bi.dr.).

Eigenschappen

Voltage 230 V

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews