Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Metaal En Kalkstabilisator  HRS Metal Magic Metaal En Kalkstabilisator  HRS Metal Magic Metaal En Kalkstabilisator  HRS Metal Magic

Metaal En Kalkstabilisator HRS Metal Magic

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: HRS| Barcode: 0733991525121

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

HRS Metal Magic verwijdert metaal- en kalkafzettingen van de bodem en de wanden van het zwembad. HRS Metal Magic verwijdert ijzer, koper, zilver, calcium en andere metalen uit het zwembadwater. HRS Metal Magic verwijdert ook metaal- en kalkafzettingen van de bodem en de wanden van het zwembad zonder het bad te legen. HRS Metal Magic verlaagt de hardheid. Metalen en kalk worden gekristalliseerd en in het filter uitgescheiden en door terug spoeling van het filter verwijderd. Onmiddellijk na de toevoeging ervan kan men verder baden.

GEBRUIKSAANWIJZING:

1. De pH waarde moet meer dan 7,5 bedragen. Indien dit niet zo is moet u uw pH verhogen met HRS pH plus tot deze waarde.

2.Verwijdering van afzettingen en metaalionen: doseer 3-5 dl HRS Metal Magic gelijkmatig per 10m³ water met de filter in werking. Laat de filterpomp minstens 48 uur werken. Daarna de filter terugspoelen.

3.Preventieve behandeling: 1 – 2dl/ 10m³ water 1 tot 2 keer per jaar toevoegen. Gelijkmatig doseren met de filter in werking. Laat de filterpomp 48 uur werken en spoel het filter terug. Productblad aangaande veiligheid is voor de professionele gebruiker op aanvraag verkrijgbaar.

Inhoud: 1 liter

Eigenschappen

Gewicht 0,1 kg
Merk HRS
Artikelnummer HRS19026

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews