Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Lanaform Aqua Pleasure Bubbelbad LA 110409 - Opblaasbare Jacuzzi Lanaform Aqua Pleasure Bubbelbad LA 110409 - Opblaasbare Jacuzzi

Lanaform Aqua Pleasure Bubbelbad LA 110409 - Opblaasbare Jacuzzi

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Lanaform| Barcode: 5410984009329

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Met deze Jacuzzi van Lanaform kunt u zowel binnen als buiten genieten van de weldaden van watertherapie. Het bad heeft een capaciteit van 800 liter en is ideaal voor een relaxerend ontspanningsmoment voor het hele gezin. De weldaad van de watertemperatuur, het gevoel van gewichtloosheid en de harmonieuze combinatie van water- en luchtdrukstralen verlichten in enkele minuten vermoeidheid en stress. De simultane werking van deze 3 acties bevordert het ontspannen van spieren en gewrichten. Dankzij de 88 hydrojets en een watertemperatuur tot 40 °C, kunt u op ieder moment van de dag op eenvoudige wijze genieten van een relaxerende en rustgevende massage. Het bad is geschikt voor 4 personen (2 kinderen en 2 volwassenen) en biedt het hele gezin de mogelijkheid om samen van de weldaden te genieten. De temperatuur kan ingesteld worden (20°C tot 40°C). De hydrojetmassage is voorzien van een systeem dat na 30 minuten gebruik het toestel automatisch uitschakelt. Het bubbelbad heeft een verwarmingssysteem. De pomp verwarmt het water automatisch totdat de gewenste watertemperatuur is bereikt. Het verwarmingssysteem wordt opnieuw gestart wanneer de temperatuur 2°C is gedaald ten opzichte van de geprogrammeerde temperatuur. Dit systeem werkt zeer snel en kan de watertemperatuur met ongeveer 1,5 tot 2°C per uur verhogen. De watertemperatuur wordt automatisch weergegeven op een aantrekkelijk LCD-controlepaneel. Het toestel wordt geleverd met een veiligheidsafdekhoes van PVC en een reparatiekit.

Eigenschappen

Kleur grijs
Artikelnummer LA 110409

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews