Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje) Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje) Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje) Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje) Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje)

Intex Easy Set zwembad 549 x 122 cm (met reparatiesetje)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Intex| Barcode: 7435119449465

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Wij zijn
Wij zijn uw Specialist!
Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis € 453.26 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Verkoeling tijdens warme zomerdagen? Dat kan met dit zwembad zelfs bij u thuis! Een echt 'Easy Set' zwembad, want opzetten gaat makkelijk en snel. Je blaast de ring op, vult het bad met water en de ring drijft vanzelf naar boven tot het zwembad uit zichzelf blijft staan. Het kan haast niet simpeler! Het zwembad heeft een afmeting van 549 x 122 cm en wordt geleverd met een cartridge filterpomp, veiligheidsladder, grondzeil en afdekzeil.
De Intex Easy Set Pool is hét zwembad waardoor al duizenden gezinnen heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Waarom nog uw auto pakken voor het zwembad of het strand, als u dezelfde verkoeling en kwaliteit bij u thuis kunt krijgen? Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te monteren en leuk om te bezitten. Het zwembad is zo groot dat het hele gezin er gebruik van kan maken. U kunt heerlijk relaxen op uw luchtbed, en de kinderen hebben meer dan genoeg ruimte om erin te spelen. Het grote voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is. Binnen maximaal 30 minuten is het gebruiksklaar!

Kenmerken:
Sterke Liner: 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag
38 mm aansluitingen voor filterpomp
Al binnen 30 minuten klaar om te vullen!
549 cm doorsnee, 122 cm hoog
Capaciteit 20.647 liter
Gewicht: 65,7 kg
Verpakking: 129 x 51 x 41 cm
Inhoud verpakking:
Ronde zwembadliner
Afdichtdoppen en leegloopventiel
Intex cartridgefilterpomp 5,7 m3
Veiligheidsladder, grondzeil, afdekzeil

Inclusief: Cartridge filterpomp 5,7 m3 per uur
Bij dit Easy Set zwembad kan een cartridge filterpomp (formaat: groot) meegeleverd worden. Het is belangrijk dat de filterpomp onder het waterniveau wordt geplaatst. In de pomp stroomt het water door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd.
Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type A) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.

Binnen 30 minuten klaar om te vullen
Het opzetten van het Easy Set zwembad Ø 549 cm is zeer gemakkelijk, u heeft daar niet meer dan 30 minuten voor nodig. De opblaasbare rand blaast u vol met lucht. U kunt dan direct beginnen met vullen. Door de opblaasrand gaat het zwembad vanzelf rechtop staan naarmate er meer water in het zwembad loopt. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen uw Easy Set zwembad af te breken, aangezien deze niet winterhard is. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit uw tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kunt u het zwembad eventueel schoonmaken en goed laten drogen. Vervolgens kunt u het zwembad volgens instructies opbergen.
1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan
2. Blaas de rand van het zwembad vol met lucht
3. Uw Intex Easy Set zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Door het vullen neemt het zwembad zijn definitieve vorm aan.

Eigenschappen

Vorm Rond
Diameter 549 cm
Zwembad afmetingen 549 x 549 x 122 cm (lxbxh)
Inhoud 20647 l
Type zwembad Opblaasbaarzwembad
Doelgroep Familiebad
Opties Inclusief filterpomp | Inclusief afdekzeil | Inclusief ladder | Inclusief grondzeil
Merk Intex
Materiaal PVC
Gewicht 65,7 kg
Afmetingen verpakking 129 x 51 x 41 cm
Afmetingen product 5,49 x 5,49 x 1,22 m (lxbxh)
Keurmerk CE
Kleur Blauw , Donkerblauw
Personage Geen personage

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews