Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Intex 28688 Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting Intex 28688 Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting Intex 28688 Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting Intex 28688 Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting

Intex 28688 Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Intex| Barcode: 0078257286881

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Begin.nl
Begin.nl
Uiterlijk 17 januari in huis € 97.49 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting
Met de Magnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting van Intex is het mogelijk om op een veilige en eenvoudige manier uw zwembad te verlichten. Deze verlichting is geschikt voor gebruik bij Intex baden met een liner en geeft het mooiste effect bij baden tot een grootte van maximaal 732 cm in diameter.

Veilige verlichting, eenvoudig montage
DeMagnetische LED Wandmontage Zwembad Verlichting is een zeer ingenieus apparaat. Om de lamp te laten werken steekt u namelijk gewoon de stekker in het stopcontact. Er is een omvormer die ervoor zorgt dat het niveau terug gaat naar 12 volt. De montage is erg eenvoudig; de twee delen zijn namelijk magnetisch. De spanning wordt via deze magnetische verbinding doorgegeven en zo gaat de LED in het bad branden. Mocht de lamp de verbinding met de buitenzijde verliezen dan gaat de lamp drijven en kan deze eenvoudig weer worden teruggevonden.

Eigenschappen

Gewicht 3 kg
Kleur grijs
Merk Intex
Artikelnummer 0
Keurmerk CE

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews