Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Interline Zwembad Interline pH-minus 1 kg Interline Zwembad Interline pH-minus 1 kg

Interline Zwembad Interline pH-minus 1 kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Interline| Barcode: 8717624300394

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

pH-Minus is een snel oplossend product voor het corrigeren van een te hoge pH-waarde van uw zwemwater.

Zwembad vullen met leidingwater
Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties bv. bruin worden van water geven met zwembadchemicaliën. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater o.a. de hardheid van het water kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf.

Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen.

Doseerschema
In het doseerschema vindt u een aantal zaken voor het bepalen van de aanbevolen continue dosering van uw zwembad. U kunt het type en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m³ inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van het chloor. In geval van hard water kan een verhoogde dosering nodig zijn.

80 gram van dit product per 10 m3 water verlaagt de pH-waarde met 0,1.
Let op: Niet meer dan 300 gram per 10 m3 per behandeling.

Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen de benodigde pH-Minus aan het water toe te voegen. Voeg pH-Minus nooit direct aan het water toe, los het op in een 10 liter emmer met lauwwarm water en verdeel het daarna over het wateroppervlak.

Let op!
De aangegeven hoeveelheden pH-Minus om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel vo

Eigenschappen

Gewicht 11 kg
Merk Interline
Type zwembadreinigingsmiddel PH-waarde

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews