Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Interline Zwembad Interline chloortabletten - 200 grams, 1 kg Interline Zwembad Interline chloortabletten - 200 grams, 1 kg

Interline Zwembad Interline chloortabletten - 200 grams, 1 kg

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
MajaKoi
MajaKoi
Nu besteld, dinsdag in huis € 26.45 Bekijk »
De Zwemb
De Zwembadmannetjes
Nu besteld, maandag in huis € 26.50 Bekijk »
Massamar
Massamarkt
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 27.30 Bekijk »
Dobeno
Dobeno
Nu besteld, maandag in huis € 27.38 Bekijk »
Zizzoo.n
Zizzoo.nl
Nu besteld, zaterdag in huis € 27.84 Bekijk »
Tuinzwem
Tuinzwembad.com & Detoxen.eu
Uiterlijk 2 mei in huis € 28.00 Bekijk »
STUNTWIN
STUNTWINKEL nl
Nu besteld, maandag in huis € 28.49 Bekijk »
Books an
Books and Fun Store
Nu besteld, dinsdag in huis € 28.62 Bekijk »
Wohi
Wohi
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis € 29.50 Bekijk »
handelsk
handelskantoor ABS
6 dagen € 30.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Interline Long 90 Chloortabletten 200 gram 1kg

Long 90 tabletten zijn een zeer langzaam oplossend desinfectiemiddel voor zacht en hard water.
Long 90 tabletten worden gebruikt voor continue dosering van uw zwembad.

Zwembad vullen met leidingwater Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties (bv. bruin worden van water) geven met zwembadchemicali n. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater (o.a. de hardheid van het water) kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf.

Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen.

Oplostijd van het chloor
Afhankelijk van de wijze waarop u doseert, kan de oplostijd van de tabletten vari ren. In een chloordrijver kan de oplostijd van een 20- of 200-grams tablet 5 dagen bedragen, van een tablet direct in de skimmermand geplaatst kan de oplostijd van het tablet vari ren tussen 3-5 dagen. Deze indicaties zijn o.a. afhankelijk van de capaciteit van de pomp-filterinstallatie en de wijze waarop een chloordrijver in het zwembad is geplaatst.

Doseerschema
In het doseerschema vindt u een aantal zaken voor het bepalen van de aanbevolen continue dosering van uw zwembad. U kunt het type en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van het chloor. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden. Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Voeg chloortabletten nooit direct aan het water toe, gebruik een chloordrijver, chloor doseersluis of de skimmermand van uw zwembad. Wanneer chloor direct met uw zwembad in contact komt, kan de zwembadfolie verkleuren.

Let op!
De aangegeven hoeveelheden chloor om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel voor alle situaties aan te geven. De ervaring zal u leren wat de beste dosering is voor uw zwembad.

Voorkom dat kinderen in aanraking kunnen komen met zwembadchemicali n. Neem altijd de aanwijzingen op de verpakking in acht. Meng nooit twee verschillende merken of soorten chemicali n.Eigenschappen

Gewicht 11 kg
Merk Interline Chloortabletten Wit
Type zwembadreinigingsmiddel Chloor

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews