Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Estelle-DCS Hot tub EST-01 Estelle-DCS Hot tub EST-01 Estelle-DCS Hot tub EST-01 Estelle-DCS Hot tub EST-01 Estelle-DCS Hot tub EST-01 Estelle-DCS Hot tub EST-01

Estelle-DCS Hot tub EST-01

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Estelle| Barcode: 8711842033669

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Livin' S
Livin' Shop
Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 129.00 Bekijk »
Bunx.nl
Bunx.nl
Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis € 129.00 Bekijk »
Carma Wo
Carma World of Wellness
Uiterlijk 5 juni in huis € 129.00 Bekijk »
BUITENGO
BUITENGOED
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis € 129.00 Bekijk »
Spacuzzi
Spacuzzi.nl
Uiterlijk 5 juni in huis € 129.00 Bekijk »
Zwembad.
Zwembad.Shop
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis € 129.00 Bekijk »
Rhodos B
Rhodos B.V.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis € 136.20 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Maak uw filter schoon in een handomdraai. Steeds meer mensen genieten van een whirlpool of hot tub. Voor optimaal plezier is het belangrijk dat u de filters regelmatig schoonmaakt. Dat is echter een vieze, omslachtige en tijdrovend klus, waarbij u uren in de weer bent met de tuinslang of een hogedrukspuit en chemicaliën. Gelukkig is er nu Estelle, een uniek, gepatenteerd filter reinigingssysteem waarmee u in een handomdraai de filters van uw whirlpool of hot tub perfect reinigt. Terwijl u tegelijkertijd honderden euro’s bespaart op de aanschaf van nieuwe filters. - Te gebruiken voor filters met een binnen diameter tussen de 30 en 80mm - Te gebruiken voor filters met een buiten diameter tussen de 200 en 350mm DE VOORDELEN: Kostenbesparend Reinigt filters in een handomdraai Werkt puur op waterdruk: geen elektriciteit nodig Compact, licht en makkelijk op te bergen Geschikt voor praktisch alle filters Lange levensduur Bespaar honderden euro’s. Door uw filters regelmatig te reinigen met de Estelle filterreiniger, bespaart u zich niet alleen veel moeite, maar ook handenvol geld. Want u hoeft uw dure filters veel minder vaak te vervangen. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per jaar. Bovendien verbruikt u met Estelle zo’n 80% minder water dan bij andere reinigingsmethodes. In totaal kunt u uw filters zo’n 150 keer reinigen met behulp van Estelle.

Eigenschappen

Keurmerk CE
Service type Carry-in

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews