Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bestway Zoutsysteem Flowclear Bestway Zoutsysteem Flowclear Bestway Zoutsysteem Flowclear Bestway Zoutsysteem Flowclear Bestway Zoutsysteem Flowclear Bestway Zoutsysteem Flowclear

Bestway Zoutsysteem Flowclear

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bestway| Barcode: 6942138928389

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Bestway Flowclear zoutsysteem

Deze Bestway zoutelektrolyse biedt een milieuvriendelijke manier voor het zuiveren van zwembadwater, zonder gebruik te maken van schadelijke zwembadchemicaliën. Door middel van elektrolyse zet de Flowclear standaard zout om in chloor met een maximale uitvoer van achttien gram puur chloor per uur. Dit is gezonder dan normaal chloor en beter voor je huid, haar en ogen. Hij heeft een scherm dat makkelijk is af te lezen en dat het zoutgehalte en de waterstroom laat zien. Hij kan tot 24 uur zonder pauze werken. Dankzij de reservebatterij worden timer-instellingen tot 48 uur opgeslagen. In het geval van een stroomstoring schakelt hij over in de standby-modus totdat hij weer stroom krijgt. Hij is geschikt voor zwembaden met een capaciteit tot 45.420 liter. Let op dat jouw filterpomp een minimale capaciteit nodig heeft van 3.028 liter.

Specificaties:
Kleur: wit
Materiaal: polyethyleen
Verbruik: 100 W
Spanning: 220V
Capaciteit: 45.420 liter
Vereiste capaciteit zwembadpomp: 3.028 liter
Gewicht: 8,1 kg

Eigenschappen

Gewicht 8,182 kg
Afmetingen inclusief verpakking 42,8 x 34,9 x 34,8 cm (lxbxh)

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews