Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Aquafinesse Spa en Hottub waterbehandelingset met gratis  jacuzzi speeltje Aquafinesse Spa en Hottub waterbehandelingset met gratis  jacuzzi speeltje Aquafinesse Spa en Hottub waterbehandelingset met gratis  jacuzzi speeltje

Aquafinesse Spa en Hottub waterbehandelingset met gratis jacuzzi speeltje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Aquafinesse| Barcode: 7103659279896

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Compleet
CompleetShops
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis € 119.00 Bekijk »
Uw Welln
Uw Wellness Expert
Uiterlijk 4 december in huis € 119.00 Bekijk »
van der
van der veen zwembaden
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis € 119.00 Bekijk »
Livin' S
Livin' Spas
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Compleet
CompleetShops
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Bubbels
Bubbels & Jets
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Fonteyn
Fonteyn
Uiterlijk 3 september in huis € 119.00 Bekijk »
The Onli
The Online Retail Company BV
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Monother
Monotherm Webshop
Uiterlijk 7 september in huis € 119.00 Bekijk »
Spa-webs
Spa-webshop.com
Uiterlijk 2 september in huis € 119.00 Bekijk »
Tuinierp
Tuinierproducten.nl
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Uw Welln
Uw Wellness Expert
Uiterlijk 3 september in huis € 119.00 Bekijk »
van der
van der veen zwembaden
Nu besteld, donderdag in huis € 119.00 Bekijk »
Bosma Ja
Bosma Jacuzzi
Uiterlijk 7 september in huis € 119.99 Bekijk »
BUITENGO
BUITENGOED
Uiterlijk 2 september in huis € 127.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De AquaFinesse Hottub waterbehandelingset Met gratis jacuzzi speeltje spaar ze allemaal . Bevat alles wat u nodig heeft voor uw Spa of Hottub waterbehandeling. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hottub te verwijderen. Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals chloor of broom in uw spabad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren per dag metingen moet doen en eventueel de waarden moet aanpassen. Is uw spa echt zo schoon als u denkt? Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, een industrieel geheim over een vieze, slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op oppervlakken en in leidingen van uw spabad en wordt aangeduid met biofilm! Al vele jaren weten wetenschappers dat bacteriën om te kunnen gedijen een laag slijm vormen die dient als bescherming, voedingsbodem en broedplaats. Deze laag slijm wordt na verloop van tijd steeds dikker waardoor ernstige bijkomende problemen ontstaan. Zelfs hoge doseringen chloor of broom zijn dan alleen in staat om de bacteriën in de buitenste laag van de biofilm te doden waardoor de bacteriën dieper in de biofilm zich ongestoord verder kunnen vermeerderen. Aqua Finesse biedt de oplossing! Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan: de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van spabaden, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse. Een set Aqua Fintesse bevat: - 2 x 2 liter flessen AquaFinesse oplossing - 1 dispenser voor langzame afgifte - 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor) - 1 flexibele maatbeker - gebruikershandleiding Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spa.

Eigenschappen

Gewicht 6 kg
Merk Aquafinesse
Artikelnummer 23
Keurmerk CE
Type zwembadreinigingsmiddel Overige middelen , Chloor

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews