Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Aquafinesse Hot Tub waterbehandelingset  met chloorgranulaat Aquafinesse Hot Tub waterbehandelingset  met chloorgranulaat Aquafinesse Hot Tub waterbehandelingset  met chloorgranulaat

Aquafinesse Hot Tub waterbehandelingset met chloorgranulaat

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Aquafinesse| Barcode: 7434048692607

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Compleet
CompleetShops
Nu besteld, dinsdag in huis € 119.00 Bekijk »
Uw Welln
Uw Wellness Expert
Uiterlijk 24 december in huis € 119.00 Bekijk »
Monother
Monotherm Webshop
Uiterlijk 29 december in huis € 119.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

AQUA FINESSE hot tub 63/55G chloorpoeder ipv 20gr tabletten
De AquaFinesse hot tub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw spa.
Eenvoudig, veilig en accuraat voor uw spa.
Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hot tub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hot tub te verwijderen.
Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw hot tub.
Gebruiksaanwijzing AquaFinesse® Hot Tub Water Care Box
Lees deze AquaFinesse® gebruiksaanwijzing aandachtig voor goed en milieuvriendelijk onderhoud van uw spawater.
Inhoud van het AquaFinesse® pakket • 2 flessen 2 liter AquaFinesse® vloeistof • 1 pot SWE Desinfectietablet 90 / * of 1 pot SWE Desinfectiegranulaat 65 • 1 dispenser / * of maatlepel • 1 maatbeker • 1 gebruiksaanwijzing Eenvoudig wekelijkse behandeling
1. Schud de fles AquaFinesse® voor gebruik.
2. Voeg de voorgeschreven hoeveelheid AquaFinesse® vloeistof met de maatbeker toe aan het spawater. (voor de juiste dosering zie achterzijde tabel op de AquaFinesse® fles) Niet overdoseren!
3. Zet alle kleppen en jets open. Laat de pompen ca. 1 minuut op vol vermogen draaien. Plaats een SWE Desinfectietablet in de bijgeleverde dispenser.
4. Houd de dispenser onder water, zodat alle lucht verdwijnt en plaats deze in het mandje boven het filter. * Als SWE Desinfectiegranulaat is meegeleverd, dan voegt u daarvan na het baden 1 maatlepel aan het water toe. Als de spa niet gebruikt wordt, voegt u minimaal 1 x per week 1 maatlepel toe.
5. Spoel de filters uit met schoon water of reinig deze met de AquaFinesse® Filter Cleaner tabletten en volg daarvoor de gebruiksaanwijzing. Spafabrikanten adviseren het water minimaal 1 x per 3-4 maanden te verversen.
Starten met AquaFinesse® Reinig uw spa goed, voordat u AquaFinesse® voor de eerste keer gebruikt. Oude biofilm, calcium en vervuilingen bevinden zich vaak in het leidingwerk. AquaFinesse® Spa Clean is hiervoor een goede oplossing. Vul uw spa met schoon leidingwater. Tips • Een extra set filters is handig, zodat deze kunnen rouleren tijdens het schoonmaken. • Alle jets en luchtkleppen altijd iets open laten staan voor een goede doorstroming en reiniging van de leidingen. • Laat de spa niet onnodig open staan. Dit kost energie. Een nieuwe spa Tijdens transport en opslag van de spa ontstaan vervuilingen. Behandel daarom alle nieuwe spa’s voor gebruik met een chloorshock, en/of een AquaFinesse® Spa Clean behandeling. In de eerste weken is het mogelijk dat het water troebel wordt. Dit proces ontstaat omdat AquaFinesse® vervuilingen losmaakt. Extra desinfecteren is dan noodzakelijk. Hardheid van het water (pH) Als u in een gebied woont waar zeer hard of extreem zacht water is, kan dit problemen geven. Vraag uw leverancier in dat geval om advies. Belangrijk Mix AquaFinesse® niet met andere, chemische producten. Voeg altijd product aan het water toe, nooit water aan het product. Bewaar AquaFinesse® in de oorspronkelijke verpakking en sluit de kinderveilige dop goed. Voorzorgsmaatregelen -Eerste hulp Buiten bereik van kinderen houden. Als AquaFinesse® wordt ingeslikt, drink dan onmiddellijk een grote hoeveelheid water. Forceer geen braken. Gebruik geen alcohol. Raadpleeg een arts. Recycle de verpakking Als de verpakking leeg is, kunt u deze aanbieden voor recycling. Is dit niet mogelijk, dan afvoeren in de daarvoor bestemde container. Dank u voor het gebruik van AquaFinesse®. Wij wensen u veel gemak met het gebruik van AquaFinesse®.

Eigenschappen

Gewicht 5,387 kg
Keurmerk CE
Afmetingen inclusief verpakking 31,3 x 25,9 x 18,2 cm (lxbxh)
Aantal stuks in verpakking 1

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews